Sportsmassage, Dybdegående & Graviditetsmassage i København

Sportsmassage

Sportsmassage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Har du for eksempel syre og affaldsstofophobninger i benene efter løb, eller spændte myoser i nakke og skuldre, er det en god massage.

Desuden kombinerer jeg min sportsmassage med mange effektive teknikker fra klassisk fysiurgisk massage og triggerpunktsmassage. Du vil opleve, at det er en massage, der løsner godt op og er yderst effektiv.  Selvom jeg tager godt fat ved sportsmassage, så er det stadig dig, der bestemmer tryk og dybde.

Jeg har hjulpet mange klienter, både elitesportsfolk, men også helt almindelige mennesker, der havde problemer pga. dårlige arbejdsstillinger, stress, kontorarbejde eller akut opståede skader.

 

 

Button to go to online booking for a massage

 

Dybdegående Massage

Dybdemassage er velegnet til smertelindring samt til behandling af muskelspændinger overalt i kroppen.  Dybdemassage er en behandling hvor behandleren arbejder med dybe tryk i infiltreret muskulatur, hvorved vævet presses sammen. I det øjeblik, der gives slip, strømmer iltet blod ind i musklen. Det giver næring til det forsømte område, og affaldsstoffer transporteres væk. Således opnår du større velvære og øget kropsbevidsthed.

 

Graviditetsmassage

Graviditetsmassage kan afhjælpe fysiske gener, du kan opleve under en graviditet. Det er muligt at modtage behandling under hele graviditeten, men massage er specielt gavnligt i de sidste måneder inden fødslen, hvor kroppen er ekstra belastet.  Mange gravide kvinder finder et massageforløb uundværligt, da det mindsker smerter og giver lethedsfornemmelse og bedre søvn. Jeg har specialdesignede brikse, så du kan ligge på maven i alle faser af graviditeten.

Mest almindelige graviditetsgener er:

  • lænde- og rygsmerter
  • hævede ben og hænder
  • spændinger i nakke/skulder
  • ømhed i bækken eller iskias
  • bækkenløsning
  • besværet vejrtrækning

 

Button to go to online booking for a massage