Sportsmassage & Bodywork i Aalborg -  Tlf. 2146 9208

Arm/Albue Skader/Smerter

Bicep Tendonitis

Denne tilstand er betændelse i senen, der forbinder enten til albuen eller skulderen på grund af overbelastning, som forårsager smerte ved bøjning af armen mod modstand.
Massage kan løsne bicepsmusklerne og senen, hjælpe med at restituere, reducere betændelse og smerte.

Tennis Albue

Denne tilstand er, når der er smerte udstrålende på den udvendige del af albuen. Denne smerte kan bevæge sig op eller ned i armen og kan forårsage svaghed i håndled og hånd. Dette skyldes en betændt sene i en muskel forbundet med albueleddet.
På trods af navnet er denne tilstand meget almindelig og skyldes ofte gentagne belastninger og arbejdsrelateret overforbrug, dvs. computerarbejde.
Massage af underarmens muskler og sener kan reducere betændelse, mindske smerter og fremskynde fuld restitution fra skaden.

Golfers Albue

Golfers Albue er den samme tilstand som tennisalbue, men henviser til smerten og betændte sener på indersiden af albuen. Dette har en tendens til at opstå ved drejning af håndleddet, og også når der er modstand mod håndfladen, dvs. push ups.

Karpeltunnelsyndrom

Karpaltunnelsyndrom er en smertefuld ømhed i håndleddet. Det er ofte forbundet med svaghed i hånden og en prikkende eller følelsesløs fornemmelse i fingrene (dog ikke lillefingeren). Det er her den radiale nerve, der passerer gennem håndleddet, komprimeres og kan opstå efter en skade eller på grund af repetitive strain syndrome.
Massage af underarm, hånd og fingre kan forbedre muskeltonus og cirkulation. Det kan også hjælpe med at stimulere nerverne, og sammen med mobiliseringsteknikker til at løsne og frigøre håndleddet, kan regelmæssig massage hjælpe med at fremskynde restitutionstiden for denne skade.

Sportsmassage – Dybdegående Massage – Fysiurgisk Massage – Akupunktur & Cupping i Aalborg