Sportsmassage & Bodywork i Aalborg -  Tlf. 2146 9208

Nakke Skader/Smerter

Hold i nakken

Dette plejer at være et blødt vævsproblem, hvor en af ​​nakkemusklerne er gået i krampe. Dette kan skyldes et traume, lange timer foran computeren, pludselige bevægelser eller endda at sove forkert. Arbejde med alle musklerne i nakke og øvre ryg ved hjælp af massage, triggerpunktsterapi og mobiliseringer kan hjælpe med at fjerne spasmen, så musklerne kan slippe og slappe af og fjerne spasmen og smerten

Myofascial Smerte

Nakkesmerter som følge af dårlig holdning af svaghed i nakkemusklen kan resultere i ømme triggerpunkter, der gør nakken smertefuld at bevæge sig eller røre ved. Der dannes hårde knuder, og hvis tilstanden bliver kronisk, kan det resultere i alvorlige nakkesmerter og hovedpine. Grundig massage af alle nakkemuskler, mobiliseringer og triggerpunktsterapi kan løsne musklerne, slippe knuderne og mindske smerter.

Piskemæld

Som følge af et traume, hvor hovedet kastes i en retning eller flere retninger, der støder nakken ud over dets normale bevægelsesområde, kan piskesmæld være en langsom genopretning med svære nakkesmerter. Når en indledende undersøgelse har udelukket disk- eller skeletskade, kan en blid massage af nakke, skuldre og ryg hjælpe med at frigøre musklerne, spasmer og spændinger omkring skaden, hvilket resulterer i lavere smerter og fremskynder restitutionen.

Sportsmassage – Dybdegående Massage – Fysiurgisk Massage – Akupunktur & Cupping i Aalborg