Sportsmassage & Bodywork i Aalborg -  Tlf. 2146 9208

Ryg Skader/Smerter

Akut Rygsmerter

Akut rygsmerter er stærke smerter på grund af en bøjelig eller vridende bevægelse. Fra at løfte noget tungt eller akavet eller falde over rygsmerter er det umiddelbart og har ofte sendt rygmusklerne i krampe.
Blid massage og triggerpunktsterapi har gode resultater, idet den reducerer spasmer og reducerer muskelspændinger, så musklerne kan slappe af tilbage til deres naturlige tilstand.

Kroniske rygsmerter

Kroniske rygsmerter har en tendens til at være mere en konstant smerte i ryggen snarere end en skarp smerte. Dette kan ske over måneder eller år på grund af en række årsager. Ofte fra dårlig kropsholdning, en tidligere skade eller svækkede muskler kan denne type rygsmerter være meget drænende både mentalt og fysisk. Med almindelig dybdegående massage kan musklerne slappes af, muskeltonus forbedres og cirkulationen øges. Sammen med forbedret mobilisering behøver rygsmerter ikke at være en hverdagspine, der konstant påvirker dit liv.

Disk Prolapse/ Iskias Smerter

Mest almindelig i lænden, denne tilstand er, hvor disken mellem rygsøjlens hvirvler bliver svækket og herniates. Afhængigt af sværhedsgraden kan dette resultere i pres på rygsøjlen og kan forårsage smerter i ryg, hofter og ben. Med en klar medicinsk diagnose (læge/fysio/kiropraktor) kan massage hjælpe med helingen ved at reducere spasmer og muskelspændinger omkring diskus-skred og langs smertens veje.

Sakral Led Smerte

Dette er leddet i bunden af ryggen og på begge sider af rygsøjlen. Dette led kan ofte blive stift, og der kan være en fornemmelse af at sidde fast. Dette kan forårsage muskelsmerter i ryg, hofter og glutes, muskelspasmer og betændelse i de omgivende ledbånd.
Mobiliseringsteknikker kan frigøre leddet og massage sammen med triggerpunktsterapi kan reducere disse spændinger, frigive spasmer og reducere inflammation.

Sportsmassage – Dybdegående Massage – Fysiurgisk Massage – Akupunktur & Cupping i Aalborg