Sportsmassage & Bodywork i Aalborg -  Tlf. 2146 9208

Skulder Skader/Smerter

Frossen Skulder

Også kendt som klæbende kapsulitis er denne tilstand, når skulderleddet bliver stift, smertefuldt og bevægelsesområdet er begrænset. Dette kan ske efter en skade eller langsomt over tid på grund af manglende bevægelse. Det er også ret almindeligt blandt diabetespatienter.
Dybvævsmassage, triggerpunktsterapi og muskelstrækning af alt binde- og blødt væv omkring hele skulderleddet kan hjælpe med at frigøre musklerne, øge muskeltonus og løsne skulderen. Mobiliseringer øger bevægelsesområdet i leddet, og selvom det kan tage måneder eller måske endda år, kan konsekvent sportsmassageterapi hjælpe med at overvinde en frossen skulder.

Rotator Cuff Strain
Muscle/Ligament Strain

Skader opstår ofte på grund af overforbrug, hvilket skaber spændinger og rifter i musklerne, der samler sig over skulderleddet. Dette kan blive meget smertefuldt, og selv den mindste bevægelse kan forårsage en skarp smerte i og omkring skulderleddet og også ned i armen.
En kombination af massage, triggerpunktsterapi kan hjælpe ved at stimulere og frigøre musklerne, hvilket øger cirkulationen, hvilket fremskynder helingstiden for skulderen. Når smerter og bevægelse er blevet bedre, anbefales det at styrke de omgivende muskler, så hele bevægelsesområdet og stabiliteten kan vende tilbage til skulderen.

Sportsmassage – Dybdegående Massage – Fysiurgisk Massage – Akupunktur & Cupping i Aalborg