Sportsmassage & Bodywork i Aalborg -  Tlf. 2146 9208

Om Mig

Jeg er RAB godkendt uddannet massør med speciale i Fysiurgisk Massage, Sportsskader & Sportsmassage i Aalborg.  Alle har på et tidspunkt i livet oplevet en skade, smerte eller stress. Uanset om det er fra slitage i hverdagen, kontorskader, et traume eller en sportsrelateret skade. Vores mål er at hjælpe den enkelte med at finde årsagen til smerten og behandle den så de kan få deres hverdag uden smerter tilbage.

Jo Clingan (RAB Godkendt)  

Jeg har været professionel golfspiller på Ladies European Tour og Futures Tour i ti år. Efter år med skader valgte jeg at stoppe med golf i 2011. Jeg har altid haft en interesse og en fascination for anatomi og hvordan kroppen fungerer. I mine år som golfspiller har jeg modtaget adskillige behandlinger fra fysioterapeuter, osteopater og massører. Personligt havde jeg bedst erfaring med sportsmassage da den både hjalp mig fysisk og psykisk. Eftersom det blev tid til et karriereskift følte det sig naturligt for mig at starte som sportsmassør.  Jeg behandler alt fra migræne, nakkesmerter, og stress til Iskiassmerter, lændesmerter, og mange andre tilstande.

Kvalifikationer & Uddannelse:

The Northern Institute Of Massage: Diplom i Remedial Massageterapi, undersøgelse og behandling bløde bindevæv i hele kroppen, herunder musculoskeletal skader og betingelser.

Sportsmassage – Dybdegående – Fysiurgisk – Graviditets Massage i Aalborg